21.5.11

Ας ξεβολευτούμε, πριν μας ξεβολέψουν...

Με συναδέλφους που μίλησα μου είπαν ότι αυτό περί ενός ανεξάρτητου αθλητικού ψηφοδελτίου είναι λίγο πολύ ουτοπία και δεν μπορεί να δουλέψει χωρίς κομματική ταυτότητα.
Θα συμφωνήσω μαζί τους αλλά θα το ονομάσω διαφορετικά. Δεν πρόκειται περί ουτοπίας, αλλά περί βολέματος. Πλέον μας έκαναν να αρκούμαστε στα λίγα, και να μην έχουμε όνειρα και επιδιώξεις. Δεν είπα ότι θα αλλάζαμε τον κόσμο μα ούτε καν την ΕΣΗΕΑ. Είπα ότι θα ταράζαμε τα νερά και θα αλλάζαμε ισορροπίες. Είπα ότι θα ακουγόταν η φωνή μας. Τέλος πάντων για αυτό και δεν προχώρησε. Γιατί θέλει δουλειά πολλή να σηκωθείς και να διεκδικήσεις. Αλλωστε όταν διεκδικείς μπορείς να χάσεις και αυτά που έχεις. Βέβαια αυτά που έχεις μπορεί να στα πάρουν λίγο λίγο και να μην το καταλάβεις. Είναι σίγουρο όμως πως στο τέλος θα το καταλάβεις, είτε με το έναν, είτε με τον άλλον τρόπο. Και αυτό δεν είναι πολύ μακριά. Αυτό που συμβαίνει στα χαμηλά κλιμάκια, θα έρθει η ώρα που θα αγγίξει και τα μεγάλα. Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Κι όταν σε βάλουν να κοιμηθείς στο πάτωμα, τα μεταξένια σεντόνια δε σε σώζουν. Ισα – ίσα που παγώνουν και πιο εύκολα. Χρειάζεται λοιπόν ξεβόλεμα. Καλύτερα να ξεβολευτείς μόνος σου τώρα και να διεκδικήσεις, παρά να σε ξεβολέψουν οι άλλοι αύριο, παίρνοντας σου τα πάντα. Όταν έχεις εσύ την επιλογή στα χέρια σου είσαι πιο προετοιμασμένος. Για αυτό επιμένω πως ήρθε η ώρα η Ενωση να γίνει και πάλι ισχυρή. Από εμάς εξαρτάται. Αρκετά με τις τρεις θητείες του κ. Σόμπολου που απαξίωσαν όχι μόνο την Ενωση, αλλά και τη δημοσιογραφία. Δεν πρέπει να συνεχίσουν να γελάνε μαζί μας. Τέλος το γέλιο, ήρθε η ώρα να τους το κόψουμε. Ηρθε η ώρα να κερδίσουμε πίσω τη χαμένη ΑΞΙΟΠΕΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
Με λένε Θοδωρή Γούλα, κατεβαίνω ως υποψήφιος με τον Συνδυασμό της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. Ελπίζω να τιμήσετε τον συνδυασμό μου και εμένα με την ψήφο σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου