12.5.11

AMBER ALERT: Εξαφανίστε τον αλλοδαπό


 Μπορεί ένας, κάποιος, οποιοσδήποτε, ρε παιδί μου να μου φέρει το δελτίο Τύπου της Αστυνομίας ή έστω ένα δημοσίευμα εφημερίδας, ή άντε μια ανάρτηση από κάποιο ειδησεογραφικό σάιτ, που να βεβαιώνει ότι οι δολοφόνοι του 44χρονου άνδρα,, που δολοφονήθηκε στην Ηπείρου, είναι αλλοδαποί. Εγώ όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα. Σε κάποια ανάρτηση απλά διάβασα ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τη δολοφονία, αλλά επειδή είναι σκοτεινό, λόγω του ανεπαρκούς φυσικού φωτισμού εκείνη την ώρα, θα χρειαστεί ειδική επεξεργασία από την αστυνομία για να φανούν κάποια χαρακτηριστικά των δραστών…
Εμείς όμως τους βαφτίσαμε, τους δώσαμε ταυτότητα. Αλλοδαποί σίγουρα. Και βγήκαμε στους δρόμους, στους διαδρόμους, στο facebook, να αποδώσουμε δικαιοσύνη.
Και η ετυμηγορία είναι ΘΑΝΑΤΟΣ. Κυρίες μεταξύ της πούδρας και του κραγιόν αποφάνθηκαν. «Οι αλλοδαποί φταίνε, να φύγουν αλλιώς θα πεθάνουν», ουρλιάζουν και στριγγλίζουν (σιγά μωρή κλο-κλο θα χαλάσει το μακιγιάζ). Κύριοι μιλώντας στα i-phone, καθισμένοι σταυροπόδι στην καρέκλα της καφετέριας, απολαμβάνοντας το κρύο καπουτσίνο τους ουρλιάζουν. «Οι άπλυτοι να πάνε στη χώρα τους, δεν τους θέλουμε εδώ. Να φύγουν αλλιώς θα τους σκοτώσουμε». Ετσι με ελαφρά τη καρδία θα αφαιρέσουν μία ζωή, μια ανθρώπινη ζωή, σαν τη δική τους, σαν του παιδιού τους. Γιατί σε τι διαφέρει; Η ανάσα είναι άυλη, άχρωμη και άγευστη. Δεν έχει χρώμα. Δεν είναι άσπρη, ούτε μαύρη, ούτε κίτρινη. Είναι απλά μια ανάσα που δίνει ζωή σ’ έναν άνθρωπο. Μέχρι εκεί τελεία και παύλα.
Τώρα θα μου πείτε όλοι εμείς οι χλεχλέδες, και οι μποτοξούλες είμαστε ικανοί να αφαιρέσουμε ζωή. Και όμως το κάναμε! Ήδη δύο αλλοδαποί είναι νεκροί! Οχι από αυτούς τους ίδιους αλλά από άλλους δολοφόνους σαν αυτούς που σκότωσαν το 44χρονο. Γιατί και οι δολοφόνοι δεν έχουν χρώμα. Είναι το ίδιο εγκληματίες.
Τους δώσαμε άλλοθι και τους επιβραβεύουμε να συνεχίσουν. Σκοτώστε τους, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ,  Σ Κ Ο Τ Ω Σ Τ Ε  Τ Ο Υ Σ…
Σαν άλλοι κουκουλοφόροι των Ναζί σε κάποιο άλλο μπλόκο, υποδεικνύουμε ποιοι πρέπει να πεθάνουν για παραδειγματισμό… Ακόμη κι αν ξέρουμε ότι είναι αθώοι, σηκώνουμε το δάχτυλο και δείχνουμε στους τιμωρούς τα θύματά τους.
Όλοι εμείς είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα κατά αυτών των ανθρώπων, που έφυγαν για να γλιτώσουν από τη πείνα, την εξαθλίωση, από το όπλο του νεοφασίστα κυβερνήτη τους, που εμείς οι πολιτισμένοι του επιβάλαμε στην ίδια του τη χώρα, και ήρθε εδώ και εμείς τον καταδικάζουμε σε ΘΑΝΑΤΟ.
Τα βάζουμε με τους αλλοδαπούς γιατί αυτοί είναι τα εύκολα θύματα… Γιατί αυτοί φταίνε που βρήκαν ανοιχτή την «πόρτα» της χώρας και μπήκαν ανεξέλεγκτα, αυτοί φταίνε που δεν υπάρχει η παραμικρή υποδομή σε αυτή τη χώρα για να τους υποδεχτεί όπως έκαναν οι Γερμανοί, οι Αμερικάνοι, οι Αυστραλοί με τους δικούς μας οικονομικούς μετανάστες.
Αυτοί φταίνε που τους εκμεταλλεύτηκαν οι βιομήχανοι, οι εργολάβοι, τα κάθε λογής αφεντικά για να πληρώνουν μικρότερους μισθούς και λιγότερους φόρους, στερώντας παράλληλα από τους ίδιους τους Ελληνες, τους συμπατριώτες τους τις θέσεις εργασίας.
Αυτοί φταίνε και όχι οι πολιτικοί μας που εγκληματούν κατά των Ελλήνων, με την αδιαφορία τους, την ανυποστασία τους, με το να υπηρετούν τους λίγους καταπατώντας τους νόμους που οι ίδιοι έχουν ψηφίσει. Ολοι αυτοί οι πολιτικοί που δεν μπορούν να επιβάλλουν τους νόμους και την τάξη, φοβούμενοι το πολιτικό κόστος. Ολοι αυτοί οι πολιτικοί που ξεπουλούν πόντο πόντο την πατρίδα μας, για να μην αποκαλυφθούν τα σκάνδαλα των πατεράδων και των παππούδων τους!
Αλλά με το πολιτικό σύστημα πώς να τα βάλουμε οι χλεχλέδες και οι μποτοξούλες. Από το καναπέ βλέποντας dancing with the stars και νοικοκυρές σε απόγνωση made in Greece.
Ολους εμάς τους νεοέλληνες, αν μας έβλεπαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για τους οποίους υπερηφανευόμαστε το λιγότερο θα μας έφτυναν κατάμουτρα και θα μας αποκαλούσαν βάρβαρους.  
Μόνο σ’ ένα πράγμα ευθύνονται όλοι αυτοί οι αλλοδαποί. Που νόμισαν ότι στην Ελλάδα θα ζήσουν σε μια αναπτυγμένη και πολιτισμένη χώρα, ενώ την Ελλάδα μας την καταντήσαμε τριτοκοσμική εμείς οι ίδιοι με τις επιλογές μας… 

SILVER ALERT: Εξαφανίστε τον διαδηλωτή…


H εικόνα πραγματικά σοκάρει. Ενας διαδηλωτής πεσμένος στο οδόστρωμα δέχεται την επίθεση ενός αστυνομικού που τον χτυπάει ανελέητα και συνεχόμενα με το γκλοπ στο κεφάλι. Κοντά στον «αμυνόμενο» αστυνομικό τρέχει ακόμη ένας συνάδελφος του, που κι αυτός αρχίζει να κλωτσάει στην κοιλιά και στα πλευρά τον «επικίνδυνο» διαδηλωτή. Μάλιστα ο ίδιος ο αστυνομικός καταφέρνει και δυο χτυπήματα με το κάτω μέρος της ασπίδας στο κεφάλι του «αμετανόητου» και «επικίνδυνου» διαδηλωτή. Όμως η αντίστασή του δεν κάμπτεται και προς βοήθεια των δύο συναδέλφων του καταφθάνουν και τρίτος και τέταρτος αστυνομικός που χτυπούν με κλωτσιές και γκλοπιές τον «εξτρεμιστή», «αμετανόητο» και «επικίνδυνο» διαδηλωτή και τον τρέπουν σε φυγή…
Τουλάχιστον αυτός σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή. Ενας άλλος «εξτρεμιστής», «αμετανόητος» και «άκρως επικίνδυνος» διαδηλωτή δεν μπόρεσε να σηκωθεί. Εμεινε εκεί κάτω στο δρόμο αιμόφυρτος και αβοήθητος από την ανελέητη αστυνομική βία και σήμερα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο. Αραγε αυτός πόσα χτυπήματα δέχθηκε στο κεφάλι, πόσοι εκπρόσωποι του νόμου, όργανα της υπηρεσίας για την Προστασία του Πολίτη, του επιτέθηκαν...
Και όμως ακόμη ο προϊστάμενος αστυνομικός, ο αστυνομικός διευθυντής, ο αρχηγός της αστυνομίας, ο υφυπουργός, ο υπουργός, ο πρωθυπουργός παραμένουν στη θέση τους. Γιατί τέτοια τάξη θέλουν, τέτοια Ελευθερία και Δημοκρατία θέλουν.
Χθες έστειλαν έναν διαδηλωτή στην εντατική, αύριο θα στείλουν το τανκς, σαν άλλοι… επαναστάτες!!!

ΥΓ.  Αν συμβεί το ανεπανόρθωτο (κάτι που απευχόμαστε) στον διαδηλωτή που χαροπαλεύει,  θα βρεθούν οι δολοφόνοι του, όπως βρέθηκαν οι δολοφόνοι των αντρών της ΔΙΑΣ, ή εκεί δεν θα υπάρχουν επαρκή στοιχεία…
ΥΓ2. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας: "Εξακριβώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας 3 αστυνομικών της ΥΑΤ που φέρονται, σύμφωνα με video που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, να επιδεικνύουν βάναυση συμπεριφορά σε βάρος πολίτη που συμμετείχε στην πορεία χθες στο κέντρο της Αθήνας. Οι αστυνομικοί και ο επικεφαλής Αξιωματικός αυτών τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
Μόνο σε διαθεσιμότητα... 

1 σχόλιο:

  1. Καλέ μου φίλε, Θοδωρή. Δυστυχώς, έχω i phone!!! Ευτυχώς, είμαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. Δυστυχώς, θα παντρευτώ και εγώ (κάποια στιγμή) μία κοκότα. ΕΥΤΥΧΩΣ, νιώθω ακόμα δυνατός και πως μπορώ να παλέψω, ΔΥΣΤΥΧΩΣ με έχουν φέρει σε ένα σημείο που κάποιες στιγμές νιώθω να δειλιάζω. Θυμάσε, το έργο με τίτλο "Ω! τι κόσμος, μπαμπά;" Θα σου το λέει συσνά ο Δημητράκης όσο θα μεγαλώνει. Εδώ, το λέμε εμείς, ο ένας στο άλλον. Κοιτάζω, δεξιά όσο σου γράφω την φωτογραφία του Θ. Πάγκαλου. Μαζί τα φάγαμε, μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαίνουμε. Κάποια στιγμή να δεις που θα μας πουν πως μαζί "σκοτώσαμε". Κι όχι έναν-δύο-τρεις αλλοδαπούς. Χιλιάδες ανθρώπους. Τους εαυτούς μας. Καλή δουλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή