16.10.11

Η αγία τριάδα και ο άγιος Πέτρος… Βενιζέλος!


«Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φάε», έχει πει και πράξει πάμπολλες  φορές ο λαός σε όλους αυτούς που χρόνια τώρα εμπιστεύτηκε και άφησε τις  τύχες αυτής της χώρας στα χέρια τους.
Φτάνει όμως μέχρις εδώ! «Τα λόγια σου βαρέθηκα, και το ψωμί μου άστο», απαντά στην πάλαι ποτέ σοσιαλιστικής τριάδα Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο, Ραγκούση που επιχειρεί με νέες… φλυαρίες να τραβήξουν το αυτί του ανεύθυνου λαού που δεν πειθαρχεί στις κατακρεουργισμό του.
Μας μιλούν για συντεχνίες για αντιδημοκρατικές και αντικοινωνικές συμπεριφορές που οδήγησαν σε καταλήψεις, αποκλεισμούς απειλές κατά της ζωής. Όλα αυτά τα έκανε μια δυναμική μειοψηφία, την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία παρέμεινε σιωπηλή. Και σεις τότε που ήσαστε κρυμμένοι. Γιατί δεν αντιδρούσατε, γιατί αφήνατε τους «παρτάκηδες» ή «τα θέλουμε όλα δικά μας» όπως συγκεκριμένα αναφέρετε να κάνουν μπάχαλο την κοινωνία.
Που ήσαστε όταν οι άλλοι «μπαχαλάκηδες» σκορπούσαν τον τρόμο σε μια ειρηνική διαδήλωση διαμαρτυρίας του λαού. Μήπως κρυβόσασταν πίσω από σιδεροφράχτες και ασπίδες.  
Κανείς δεν θέλει κλειστά σχολεία, Πανεπιστήμια και νοσοκομεία. Κανείς όμως δεν θέλει σχολεία χωρίς βιβλία, πανεπιστήμια που δεν αποτελούν άσυλο, νοσοκομείο χωρίς προσωπικό. Και όλα αυτά μαζί με πολλά άλλα, όπως διεφθαρμένους γιατρούς, αστυνομικούς, εφοριακούς η δική σας πολιτική, η δική σας εξουσία, το δικό σας κράτος δημιούργησε. Εσείς και οι προκάτοχοί σας δηλαδή. Και μην μου πείτε ότι δεν είδα δεν γνωρίζω. Αρκετά πια! Ο λαός θα συμφωνήσω μαζί σας έπαψε να σιωπά. Και μάλλον ήρθε η ώρα να σιωπήσετε εσείς και να εργαστείτε για το δίκιο του ελληνικού λαού.
Το «μαζί θα βουλιάξουμε ή μαζί θα σωθούμε», αντιλαμβάνομαι  ότι είναι η συνέχεια του «μαζί τα φάγαμε».  Μόνο που όλο αυτό είναι διαφορετικό του  «αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» που έλεγε ο αρχηγός σας προεκλογικά. Το βουλιάζουμε ξέραμε τι σήμαινε. Για το αλλάζουμε δεν μας είπατε τίποτα. Γιατί στο αλλάζουμε δεν εννοούσατε μαζί.
Τώρα εσείς αυτή η κυβέρνηση τα έχει κάνει όλα τέλεια και της φταίει ο συντεχνιασμός, η δημαγωγία, ο λαϊκισμός, η ανομία, η κοινωνική ανευθυνότητα, το πατριωτικό έλλειμμα. Εμείς στο χωριό μας λέμε «πάρτη σκούφια σου και βάρα με». Α! ξέχασα είμαστε και ανήθικοι. ‘Όχι όλοι. Εξαιρέσατε τους εαυτούς σας…
Αν η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί από όλους και με μεγαλύτερη ένταση, πείτε το πρώτα στους εαυτούς σας !
Το μαζί στον καταλογισμό ευθυνών δεν χωράει. Τις ευθύνες τις έχετε εσείς γιατί εσείς δημιουργήσατε αυτό το τερατούργημα.
Δικά σας ήταν τα αυγά και τα καλάθια. Αν εσείς τα σπάσατε μην ζητάτε από τον λαό να τα μαζέψει.
Γκάζι δεν είναι το κόψιμο των συντάξεων και των μισθών. Φρένο ονομάζεται αυτό. Αν δεν το ξέρετε κάντε ξανά μαθήματα οδήγησης γιατί φαίνεται ότι με τις υπουργικές κουρσάρες και τους οδηγούς σας ξεχάσατε το Άλφα – Βήτα της οδήγησης. Όπως ξεχάσατε και το Αλφα – Βήτα της κοινωνικής Πρόνοιας.
Φρένο είναι οι περικοπές, οι απολύσεις, η ανεργία.
Γκάζι είναι η ανάπτυξη και οι νέες θέσεις εργασίας.
Ζητάτε εξορθολογισμό. Κάντε τον με κοινωνική δικαιοσύνη και όχι με κομματικά και προσωπικά κριτήρια.
Ζητάτε την υποστήριξη μας. Υπηρετείστε τότε τον ελληνικό λαό που σας εμπιστεύτηκε, τρομάρα του, και όχι τα τραπεζικά συμφέροντα των Γάλλων, των Γερμανών και των άλλων φίλων και συμμάχων, τρομάρα μας, που ζητάει και τα ρέστα μας…  
Αφήστε τα λόγια και μην ευλογάτε τα γένια σας μεταξύ σας με τον καλό θεούλη… ΓΑΠ και τον άγιο Πέτρο… Βενιζέλο.
Η μέρα της κρίσης έφτασε και τώρα ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου