3.10.11

Να χαρώ εγώ ΜΑΤ...




Δείτε τα δύο βίντεο και μετά ελπίζω να αισθάνεστε υπερήφανοι για άλλη μια φορά για τα σώματα ασφαλείας. Στο πρώτο βίντεο οι… δυνάμεις των ΜΑΤ κάθονται σαν κότες μπροστά στους έφεδρους των ΛΟΚ, όχι από σεβασμό, αλλά από φόβο μην τους εξαγριώσουν. Και ακόμη και όταν τα ΛΟΚ τους ξεφτίλισαν έσπασαν το μπλόκο και κατέθεσαν στεφάνι, οι ματατζήδες ούτε καν κουνήθηκαν να τους απωθήσουν πίσω από το μπλόκο.
Στο  δεύτερο βίντεο ανήλικα παιδιά 16 και 17 ετών κορίτσια και αγόρια, διαδηλώνουν για το αβέβαιο μέλλον που τους αφήνουν κληρονομιά οι πατέρες του Έθνους μας. Εκεί το αντριλίκι και η μαγκιά των… κρανιοφόρων ξεχειλίζει. Αρχίσουν να απωθούν τους… τρομοκράτες μαθητές που απειλούν το δημοκρατικό πολίτευμα.
Πάλι καλά που δεν άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα και βόμβες κρότου – λάμψης για να διαλύσουν τη διαδήλωση.
Η αυτοσυγκράτηση των τσιτωμένων… ανδρών των ΜΑΤ οφείλεται στο σχέδιο δράσης του επικεφαλή τους. Δεν ξέρω αν ήταν ο ίδιος Αστυνομικός Διευθυντής που ήταν επικεφαλής της δύναμης των ΜΑΤ την ημέρα της πορείας των ΛΟΚ. Σε αυτόν που απευθύνονται οι Λοκατζήδες λέγοντάς του. «την πατήσατε κύριε Συνταγματάρχα…» και αυτός σαν να μιλούσε σε σχολιαρόπαιδα τους απαντά «αν αυτές οι παράνομες πράξεις σας εκφράζουν συγχαρητήρια». Πάλι καλά που δεν τους τράβηξε το αυτί για να συμμορφωθούν.
Να τους χαίρεστε κύριε Παπουτσή μου…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου