10.10.11

Εύχομαι η Αστυνομία να μην κάνει τη δουλειά της για μία φορά…



Και να η αρχή έγινε. Καλά τους τα σούρουμε, όταν πρέπει σε απεργίες, πορείες, αλλά όταν γίνεται και κάτι καλό θα πρέπει πρώτοι εμείς που κατακρίνουμε την Αστυνομία να το παραδεχόμαστε. Αλλά αλλού είναι το θέμα και όπως προείπα η αρχή έγινε. Ο αρχηγός της συμμορίας με τα καλάσνικοφ συνελήφθη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας. Θεωρώ πως είναι θέμα χρόνου να πιαστούν και οι υπόλοιποι, γιατί πιστεύω ότι όταν θέλει η Αστυνομία κάνει τη δουλειά της.
Όσο και παράδοξο ή αντιφατικό και αν φαίνεται λοιπόν, όταν με το καλό πιαστούν αυτά τα καθάρματα, θα ήθελα για πρώτη φορά η Αστυνομία να μην κάνει τη δουλειά της.
Και εξηγούμε. Θα ήθελα αυτοί οι υπάνθρωποι που δεν αξίζουν να έχουν δικαίωμα στη ζωή, να εκτελεστούν επί τόπου. Και το λέω αυτό γιατί τα όντα αυτά βεβήλωσαν ότι πιο ιερό υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Βεβήλωσαν οικογένειες, μόλυναν τον ψυχισμό μικρών παιδιών, ξέσκισαν την τιμή μιας γυναίκας και μητέρας, ακρωτηρίασαν την αξιοπρέπεια ενός πατέρα και συζύγου.
Οι πράξεις τους αυτές ξεπερνούν κάθε όριο ανθρωπισμού. Δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να υπερασπιστεί ότι αυτοί οι εγκληματίες αξίζουν να δικαστούν. Δεν πρέπει να υπάρξει κανείς. Δεν πρέπει να φτάσουν στη Δικαιοσύνη. Γιατί η Δικαιοσύνη είναι τυφλή και εδώ έχουμε πράξεις που θέλουμε να τις κοιτάξουμε κατάματα και να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους με τον πιο αυστηρό τρόπο. ΘΑΝΑΤΟΣ με όλη τη σημασία της λέξεως. ΘΑΝΑΤΟΣ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟΣ για κάθε τέτοιο ανθρωποειδές. Και σημειώνω ότι τέτοια ανθρωποειδή δεν έχουν ταυτότητα, είτε πατρίδα, γιατί απλά γεννήθηκαν χωρίς ψυχή και καρδιά…

YΓ. Ξέρω ότι αυτή ή άποψη που εκφράζω είναι ακραία και αντίθετη με όποια αρχή και αξία νομική, πολιτική, θρησκευτική. Αν λοιπόν για αυτό το λόγο καταλήξω στην... κόλαση τουλάχιστον θα πάω χαμογελαστός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου