8.6.12

ΔΙΣ ΕΙΣ… ΘΑΝΑΤΟΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ)

Ο τρόμος και ο πανικός που έχει κυριεύσει τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματικά άνευ προηγουμένου. Ακόμη και σήμερα που το κόμμα τους βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πριν τη διάλυση, αντί να φροντίσουν να εξηγήσουν στο λαό, στον κόσμο τους γιατί φτάσαμε εδώ ως χώρα αλλά και ως κόμμα, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τρομοκρατούν τον κόσμο και να τον φτάνουν σε σημείο να βγει στο δρόμο ουρλιάζοντας ή ακόμη και να βάλει ένα περίστροφο στο κρόταφο και να αυτοκτονήσει. Έτσι ακριβώς ένιωσα εγώ…
Ένιωσα να πνίγομαι, να θέλω καθαρό αέρα, έπαθα κρίση πανικού και βγαίνοντας από την αίθουσα βούρκωσα, για την άμοιρη τύχη του παιδιού μου, της οικογένειας μου, της πατρίδας μου!
Και όλα αυτά βέβαια δεν τα είπε ένας τάχα μου υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, που κάποιος του έδωσε το χρίσμα, αλλά ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος, ένας πρώην υπουργός ο Αντρέας Λοβέρδος.
Και όταν διαπιστώνεις ότι, ένας από τους ανθρώπους που κυβέρνησαν τη χώρα, σου λέει  μνημόνιο ή θάνατος, Μέρκελ ή διάλυση και το χειρότερο σε απειλεί με… ένα εκατ. εξαθλιωμένους αλλοδαπούς με καλάζνικοφ καταλαβαίνεις ότι ή τα δεν υπάρχει σωτηρία ή ότι δεν υπάρχει σωτηρία!
Ο ένας από τους κύριους υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας αντί να σκύψει το κεφάλι και να πει ότι τα κάναμε σκατά.  Αντί να ζητήσει συγγνώμη από τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους ασφαλισμένους, τους άρρωστους τολμά να μιλάει για 1,5 εκατ. δανεικά ευρώ που δεν μπήκαν στο ταμείο της χώρας την 7η Μαϊου. Και καταλογίζει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί λέει δεν συναίνεσε σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής.
Δεν μίλησε όμως για τα 300 δισ. χρέος που «έπνιξε» την Ελλάδα μέχρι την 6η Μαϊου, δεν μίλησε για τις κυβερνήσεις που έφτασαν στο χάλι αυτό την Ελλάδα. Αλλά βέβαια αυτά δεν είναι του παρόντος, προς το παρόν πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα. Το «παρόν» των ευθυνών ίσως να μην έρθει ποτέ! Το διέγραψαν ο Λοβέρδος και οι όμοιοι του υπουργοί του χάους, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ!
Και τώρα τι έμεινε το τελευταίο τους χαρτί. Η τρομοκρατία. Τόλμησε να ξεστομίσει ο υπουργός που εξυγίανε την Υγεία τόσο πολύ, που οι ασφαλισμένοι πληρώνουν τα φάρμακά τους και τα νοσοκομεία δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν για τα νοσηλεία όσων βρίσκονται στα κρεβάτια των κλινικών (δικά του τα λεγόμενα), ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με μπλακ άουτ λόγω ότι οι προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος είναι απλήρωτοι. Και μέσα στο σκοτάδι που θα ζούμε επί μέρες κινδυνεύουμε από το ένα εκατ. παράνομων μεταναστών με τα καλάσνικοφ που είναι άνεργοι και εξαθλιωμένοι.
Λες και το ένα εκατ. λαθρομετανάστες «φύτρωσε» στη χώρα μας. Δεν ευθύνεται αυτός και οι όμοιοι του για αυτό το φαινόμενο! Λες και δεν τους εξαθλίωσε το δικό τους πολιτικό σύστημα, που ήθελε φθηνά εργατικά χέρια, για να πετάξει στην ανεργία 1,5 εκατ. Έλληνες και να καταργήσει τα αιματοβαμμένα εργατικά δικαιώματα!
Οι εγκληματίες κ. Λοβέρδο δεν είναι οι ματανάστες, είστε εσείς που οδηγήσατε μια χώρα σε διάλυση, που βάλατε με τις τρομοκουβέντες σας  τον Κασιδιάρη και τη συμμορία του στη ζωή μας και στη Βουλή!
Ο λαός κ. Λοβέρδο σας έχει καταδικάσει δις εις θάνατον! Πολιτικό θάνατο, εννοώ! Η πρώτη εκτέλεση έγινε στις 6 Μαϊου. Η δεύτερη και τελειωτική μαζί σας θα είναι στις 17 Ιουνίου!    
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου