23.5.12

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!


Η προπαγάνδα που πέφτει τις τελευταίες ημέρες δεν έχει τέλος. Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους και τα συμφέροντά τους. Υψώνουν τους τόνους γα το "Ολαντρέου" που είπε ο Τσίπρας και κάνουν σα να μην άκουσαν τη δήλωση του Μπένυ για τις πιέσεις επιχειρηματιών στην Τρόικα για κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, τη μείωση των μισθών κλπ. 
Τέτοιες κωλοτούμπες δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, για τους 1,5 εκατ. ανέργους, για τα χαράτσια και γω δεν ξέρω τι άλλο ποιος ευθύνεται. Δεν ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αυτοί δεν είναι που υπέγραψαν το μνημόνιο1 και 2. 
Ρε μπούληδες εσείς οι ίδιοι δεν κατεβάσατε τα βρακιά σας. Τώρα ξεβράκωτοι τι ζητάτε, να βοηθήσουμε να τα ξανανεβάσετε!
Αν η Ευρώπη το σκέφτεται να αλλάξει πολιτική απέναντι στη Ελλάδα για ποιο λόγο θα την αλλάξει. Για τα ωραία μάτια του Αντώνη και του Ευάγγελου, ή για το μηνύμα που έστειλε ο λαός στις εκλογές!
Για τον ραγιαδιασμό που υπέδειξε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ δυόμισι χρόνια τώρα, ή για τον καταγγελτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς!
Τρομοκρατείτε τον κόσμο, ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα, λες και τώρα δε συμβαίνει. Για πείτε το στους φαρμακοποιούς που έχουν να δουν λεφτά μήνες τώρα. Και όχι μόνο δεν τους δίνετε τα λεφτά τους, τους ρίχνετε και στον Τειρεσία. Που τα ‘χετε δει αυτά, τι είναι τα φαρμακεία; Φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Άκουσα και το πρωί στο ραδιόφωνο δημοσιογράφο που έλεγε ότι οι ξένοι σύμμαχοί μας είναι αυτοί που πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις ήταν που μας βοήθησαν να σταθούμε στα πόδια μας! Και ένα παράδειγμα που έφερε ήταν ο εμφύλιος πόλεμος μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Λες και δεν μας οδήγησαν αυτοί οι ίδιοι οι σύμμαχοι στον εμφύλιο και αφού κατάστρεψαν πόλεις και  χωριά και εξόντωσαν τον μισό πληθυσμό μετά μας έδωσαν ψίχουλα ως συσσίτια για να μην πεθάνουμε κι οι υπόλοιποι. Τόσο ανθρωπιστές. Οι Σέρβοι δηλαδή και οι Ιρακινοί θα πρέπει να δοξάζουν τους αμερικανούς που αφού τους έκαψαν τις χώρες τους μετά τους βοήθησαν να τις ανοικοδομήσουν!
Πήρατε και μια γεύση από την Πάτρα τι σημαίνει Χρυσή Αυγή! Αντικαθιστούν τους πάντες και τα πάντα. Κράτος, Πολιτεία, αστυνομία! Οι εικόνες να ξυλοφορτώνουν τον μοτοσυκλετιστή της Αστυνομίας αρκεί για να καταλάβουμε τι θα ζήσουμε στο μέλλον.
Και μετά από όλα αυτά άρχισε και η προπαγάνδα για επεισόδια που δημιούργησαν ακροαριστεροί κατά του Πλεύρη. Την προπαγάνδα την αντιλαμβάνεσαι και μόνο από τα δήθεν λόγια των ακροαριστερών ότι τώρα που ήρθαμε στην εξουσία θα δείτε τι θα πάθετε!
Εκτός από άθλιος πολιτικός είναι και άθλιος προπαγανδιστής, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι ακροαριστεροί το λιγότερο σιχαίνονται τη λέξη εξουσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου