7.5.12

Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!


Λίγες ώρες μετά το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα εκλογικό αποτέλεσμα, τα πρώην δύο μεγάλα κόμματα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει, έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, τους «πνίγει» ο ίλιγγος και το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν άναρθρες κραυγές, αντί πολιτικό λόγο.
Το αποτέλεσμα των εκλογών οφείλεται σε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δημιούργησαν και έπραξαν με τη δική τους πολιτική. Αυτοί ευθύνονται για την όποια «ακυβερνησία» διαφαίνεται. Για την «ακυβερνησία» την οποία έχουν το θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιος που δεν κυβερνά δεν μπορεί να οδηγήσει κανέναν σε αδιέξοδο και άρα σε ακυβερνησία.
Το τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την προσπάθεια να σχηματίσει κυβέρνηση Αριστεράς. Αν δεν τα καταφέρει πάλι δεν θα ευθύνεται αυτός. Θα ευθύνονται όλοι αυτοί που μπροστά στο εθνικό συμφέρον βάζουν τα προσωπικά και κομματικά οφέλη. Αλλιώς θα πρέπει να «σκύψουν» το κεφάλι και να ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν μπορούν να το κάνουν ας κοιτάξουν στον καθρέφτη.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς άλλωστε δεν είναι ανάγκη να σχηματιστεί από κόμματα αριστεράς, αλλά από αριστερούς βουλευτές.
Τόση είναι η μανία του ΠΑΣΟΚ που πλέον δείχνει την εκδικητική του μανία!
Το μειδίασμα του αρχηγού του σα να λέει για να σας δούμε τώρα, δεν αρμόζει ούτε σε πολιτικό πρόσωπο, ούτε σε πανεπιστημιακό!
Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να απειλεί τον ελληνικό λαό. Αλλά τον λαό δεν το φόβισε ο Σαρκοζί και η Μέρκελ θα τον φοβίσει η Φώφη. Η Φώφη και η κάθε Φώφη του ΠΑΣΟΚ οφείλει να απομονωθεί για λίγο να κάνει την πραγματική της αυτοκριτική και να αγωνιστεί για την ανατροπή των όσων προηγουμένως υπέγραψε και έπραξε.
Η ΝΔ και ο Σαμαράς γρήγορα κατάλαβε και τα γύρισε τα περί νέας εκλογικής αναμέτρησης. Όχι ότι το έχει αποκλείσει. Στο πίσω μέρος του μυαλού  υπάρχει και… βασιλεύει. Και θα επανέλθουν πολύ σύντομα. Δεν ξέρουν όμως ότι μια νέα εκλογική αναμέτρηση θα είναι το δικό τους βατερλώ. Ανάλογο του ΠΑΣΟΚ.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μπορούν ακόμη και τώρα οφείλουν να συστρατευθούν με το λαό και όχι με τα ξένα και τα τραπεζικά συμφέροντα. Ας αποφασίσουν με ποιον θέλουν να είναι. Γιατί ο λαός αποφάσισε να μην είναι μαζί τους!
Το ΚΚΕ λειτουργεί με τους δικού του κανόνες! Σεβαστοί! Δεν μπορεί κανείς να το κρίνει γιατί ακριβώς δεν μπορεί να έχει γνώση και άρα κρίση της λειτουργίας του. Το ΚΚΕ θέλει η ανατροπή να είναι ολική! Εφικτό ή ανέφικτο δεν μπορεί κανείς να το γνωρίζει. Για αυτό το ποσοστό του μένει σταθερό. Όπως είπε και μία φίλη μου! Στο ΚΚΕ κανείς δεν γεννιέται, κανείς δεν πεθαίνει. Μένει σταθερά στο 8%!   
Ο λαός αποφάσισε να τα βρει με τον εαυτό του. Να μη ψηφίζει τα μεγάλα κόμματα και μετά να βρίζει για τις αποφάσεις τους. Ο λαός αποφάσισε να ξεβολευτεί … Κάτι είναι κι αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου