18.5.12

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Όταν λέμε όλα, εννοούμε για όλα φταίει ο Τσίπρας. Πρώτη φορά οι Έλληνες πολιτικοί βαδίζουν ενωμένοι εναντίον του Τσίπρα. Συνήθως όπως η Ιστορία μας έχει δείξει οι Έλληνες ενώνονταν απέναντι στον εχθρό.
Σήμερα ο εχθρός της Ελλάδας έχει ένα όνομα: Τσίπρας!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε… Ο λαός καταλαβαίνει ότι όταν ένας άνθρωπος σφυροκοπείται από το πρωί - μέχρι το βράδυ μάλλον αδικείται! Και επειδή οι Έλληνες έχουν νιώσει πάμπολλες φορές την αδικία στο πετσί τους, πάντα ήταν, είναι και θα είναι με τον αδικημένο, τον ασθενέστερο!
Δεν έχω καταλάβει όλοι τους βγαίνουν στα ΜΜΕ να μιλήσουν και στα 30’ της ομιλίας του τα 25’ τα αφιερώνουν να κατατροπώσουν τον Τσίπρα!
Εντάξει λοιπόν ο Τσίπρας είναι… φάουλ και εσείς οι σωστοί! Τόσο σωστοί βέβαια που ο πολιτικός σας λόγος, τα επιχειρήματά σας και το πρόγραμμα σας εξαντλείται μόλις μέσα σε 5’.
Και λέω εγώ ο αμετανόητος. Βάστα ρε, δεν έχεις τι άλλο να πεις για να υποστηρίξεις το έργο σου, ή άμα θα πεις και τα υπόλοιπα κινδυνεύουμε με λαϊκές εξεγέρσεις.
Και επιτέλους σταματήστε να κινδυνολογείτε με άτακτες χρεοκοπίες και άλλες τέτοιες αηδίες! Δεν περνάνε! Εδώ κάθε μέρα που δεν βγάζουμε κυβέρνηση και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πέφτει 2 και 3 μονάδες.
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα με πόσα κραχ κινδυνεύει η παγκόσμια αγορά!
Μην μασάτε λοιπόν, για μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις κ.λπ.
Είναι ακριβό το τομάρι μας για να το… πουλήσουν! Θυμηθείτε το!
Α! ναι και περί των επιθέσεων κοιτάξτε ποιοι μιλούν:
Η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίον κατηγόρησε ανοιχτά τόσο για καταστροφολογία και δημαγωγική πολιτική, όσο και για υποκίνηση των κινητοποιήσεων στα πανεπιστήμια, ενάντια στον νέο Νόμο Πλαίσιο. (news247.gr)
- Ναι κ. Διαμαντοπούλου μου και ο Αλέξης φταίει που τα παιδιά έμειναν μισή χρονιά χωρίς βιβλία. Μήπως να πει μια συγγνώμη και αυτός να καθαρίσει!
Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, καταλογίζοντας στο κόμμα της Αριστεράς αλαζονεία και σύγχυση. Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι "είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία". (news247.gr)
- Ενώ η ΝΔ κ. Σαμαρά μου μοιάζει με την πολυκατοικία του ΜEGA κάθε διαμέρισμα και καημός, κάθε όροφος και δάκρυ από τα γέλια. Για τέτοια κωμωδία μιλάμε! Πέστε μας σε ποια κωλοτούμπα βρίσκεστε πλέον!
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό. Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας - τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα - πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω", ανέφερε χαρακτηριστικά. (news247.gr)
-Ενώ οι δικές σας πολιτικές κυρ-Θόδωρα, μας πήγαν χρόοοονια μπροστά! Δεν σε χωράει κι ο καθρέφτης να κοιταχθείς!

1 σχόλιο: