17.5.12

ΤΙΝΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

Βρέθηκα σήμερα σε μία εκδήλωση, νωρίς το απόγευμα που οι περισσότεροι κοιτούσαν τα ρολόγια τους και βιαζόντουσαν να τελειώσουν για να προλάβουν να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! 

Έβλεπα στα μάτια τους μια λάμψη, που είχα χρόνια να τη δω! Να παρακολουθήσουν τον πρώτο ενδιαφέρον αγώνα ενός ανιαρού κατά τ’ άλλα πρωταθλήματος που εκτός από μερικές εκατοντάδες «πυροβολημένους», ουδείς άλλος ασχολείται. Βέβαια το ενδιαφέρον  δεν οφειλόταν στο ότι θα έπαιζαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Βαρετό έχει καταντήσει κι αυτό. Οφειλόταν στο ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε τον περσινό Πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό ήταν που τους έκανε κλικ.
Και όμως αυτή η τόση όμορφη προσμονή κατέληξε σε μια πλήρη απογοήτευση, γιατί για άλλη μια φορά αυτοί όλοι που αναγάγει το καφριλίκι σε τρόπο ζωής επέβαλαν  δικό τους θέλω!
Και τώρα ζούμε πάλι το κυνήγι των μαγισσών! Φταίνε οι Ολυμπιακοί, όχι πρόπερσι οι Παναθηναϊκοί, όχι φταίει η Αστυνομία, όχι φταίει η Πολιτεία κ.ο.κ.
Ως πότε τέλος πάντων θα κλείνουμε τα μάτια και θα αφήνουμε τους κάφρους και από τις δύο πλευρές, τα αφεντικά τους και όσους υπηρετούν το καφριλίκι να μας εξουσιάζουν!
Στην πολιτική έγινε μια μικρή «επανάσταση» στις 6 Μαϊου. Εδώ που στην ουσία δεν έχουμε να κερδίζουμε και τίποτα, γιατί δεν κάνουμε μια ολοκληρωμένη «επανάσταση». Ας το διαλύσουμε, επιτέλους, αφού έτσι δεν βγάζει πουθενά!
Αφού τα σωματεία δεν βάζουν μυαλό, ας το διαλύσουμε! Όχι μόνο να μην ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη, να μην ξαναγίνει Α1, ή να υποβιβαστούν και οι δύο!
Φαίνεται χοντρό ε! Και κάποιοι «υπάλληλοι» γελάνε ε! Έτσι γελούσαν και κάποιοι άλλοι, κατεστημένο ντε, όταν άκουγαν για τον Τσίπρα! Τώρα τους λούζει κρύος ιδρώτας όμως!
Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή σαν Ελλάδα και σαν Έλληνες ας την κάνουμε παντού! Και στον αθλητισμό, για να μπορώ να δω με το φίλο μου που είναι Ολυμπιακός ξανά έναν αγώνα μαζί όπως πριν το Τελ Αβίβ.
Ας τινάξουμε από πάνω μας το καφριλίκι που μας επέβαλαν αυτοί οι μαφιόζοι που κάνουν κουμάντο πλέον στον αθλητισμό, βάζοντας εμάς να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και αυτοί αγκαλιάζονται μεταξύ τους για να στηριχθούν από τα ξεκαρδιστικά γέλια που κάνουν βλέποντας εμάς τους μαλάκες!

ΥΓ. Και ναι ρε, χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη! Και δεν ντρέπομαι ρε ζώον! Η μάνα σου και ο πατέρας σου να ντρέπονται που σε κατάντησαν έτσι! ΟΥΣΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου