12.6.12

H ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ


Η τρομοκρατία που ασκείται προς τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό. Η επίθεση πλέον είναι ολομέτωπη. Το κακό είναι πως λείπουν από τα κόμματα ο ιθύνων νους της προπαγάνδας, τύπου Λαλιώτη και Σια με αποτέλεσμα η προπαγάνδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να αντικρούεται εύκολα, για να μην πούμε ότι γελούν με τα επιχειρήματά τους.
Πρώτα ανακάλυψαν τους λαθρομετανάστες. Μάλιστα! Ποιος τους έφερε δεν μας είπε! Ποιος στήριξε μια παραοικονομία τα προηγούμενα χρόνια βασιζόμενη στη μαύρη εργασία δεν μας είπε! Βάλανε τον λύκο στο μαντρί και τώρα λένε στα πρόβατα, προσέξτε γιατί θα σας φάει!
Μέχρι παζάρια όπου πουλιούνται ψητοί σκύλοι από Πακιστανούς ανακάλυψαν στη ΝΔ. Και για να γίνουν πιστευτοί δημοσίευσαν και φωτογραφίες. Μοναχά που αυτές είναι εύκολο να ανιχνευθούν και τα ίχνη τους, διαπιστώθηκαν σε Κίνα και Ινδονησία.  Υπάρχει μία καταγγελία της Φιλοζωικής Εταιρίας, αλλά μέχρι εκεί. Τα στοιχεία βρίσκονται εδώ και ενάμισι μήνα στον Εισαγγελέα! Μέχρι εκεί. Ανακάλυψε όμως το θέμα εφημερίδα φιλικά προσκείμενη στη ΝΔ και σήκωσε λάβαρο αγώνα κατά των αλλοδαπών.
Τρίτο και χειρότερο. Καθημερινά στο διαδίκτυο γίνεται ένα όργιο φημών περί αρπαγής ανηλίκων από γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, το οποίο όλως τεχνηέντως αποσιωπείται από ΜΜΕ και Αρχές για να μη διαταραχθεί λένε, το προεκλογικό κλίμα. Και ρωτάμε κρατώντας την κοιλιά μας από τα γέλια για τη σοβαρότητα του επιχειρήματος. Ποιος γονιός βρε τρισκατάρατοι, θα σιωπούσε για να μη διαταραχθεί το προεκλογικό κλίμα, ενώ θα του είχαν αρπάξει το παιδί.
Και για να τελειώνουμε με τους μετανάστες. Αν αύριο ας υποθέσουμε ότι εξαφανιστούν οι αλλοδαποί από την Ελλάδα, μαζί τους θα εξαφανιστεί και ότι υπόλοιπο έχει απομείνει από την ελληνική οικονομία. Και ξέρετε γιατί ; Γιατί ότι ακόμη κινείται στην αγορά κινείται με την αλλοδαπή εργασία! Οι αγρότες, αλλοδαπούς εργάτες έχουν. Και αν δεν μας πιστεύετε κάντε μία βόλτα όχι μακριά, μέχρι τη λαϊκή αγορά της γειτονιά σας! Στα σούπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα, στις μεταφορές, στις χειρονακτικές εργασίες, παντού αλλοδαποί. Και ξέρετε γιατί, γιατί οι Έλληνες δεν τις κάνουν αυτές τις δουλειές.
Και όμως αυτή είναι η πραγματική οικονομία. Όπου κινείται χρήμα ρευστό, εκεί βρίσκεται η οικονομία. Η άλλη οικονομία είναι στα χαρτιά, λόγια του αέρα, φούσκες σαν αυτή του χρηματιστηρίου του Σημίτη.
Η πραγματική οικονομία , η ρευστότητα διαχειρίζεται από την αλλοδαπή εργασία! Αν αυτή σταματήσει, θα σταματήσει και η εναπομείνασα οικονομία.
 Εσχάτως ανακάλυψαν τον Αμυρά και το αντάρτικο πόλεων. Αυτά που βγαίνει και λέει ο κ. Λοβέρδος περί τους ενός εκατ. λαθρομεταναστών που μας απειλούν με το καλάσνικοφ στο χέρι, τι έχουν να απαντήσουν.
Πάρτε το είδηση ότι και να πείτε το μόνο που προκαλείτε είναι τρόμο, που σε λίγο καιρό δεν θα ελέγχετε και η Ελλάδα εκτός όλων των άλλων θα καταντήσει κάτι σαν Άγρια Δύση!
Όποια προπαγάνδα και να επιλέξετε ο λαός πλέον δεν σας ακούει, ούτε θα δείξει έλεος ξανά στους προδότες και τους δοσίλογους όπως έκανε μετά τον εμφύλιο! Ήρθε η ώρα της επανόρθωσης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου