28.2.12

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η κοροϊδία πάει σύννεφο και εμείς ακόμη τους ακούμε. Βρήκαν λοιπόν εξιλαστήριο θύμα για τον «βουλευτή του ενός εκατομμυρίου ευρώ». Δόθηκε το όνομα της Ντόρας Μπακογιάννη, που ως σύζυγος του εφοπλιστή Ισίδωρου Κούβελου, κατηγορείται ότι μέσω του συζύγού της μεταφέρθηκαν στο εξωτερικό εμβάσματα. Πρώτο φάουλ ο κ. Κούβελος ως επιχειρηματίας με διεθνείς διασυνδέσεις και μπίζνες δικαιολογημένα μπορεί να μεταφέρει τέτοια κεφάλαια από χώρα σε χώρα.
Δεύτερο φάουλ: τα εμβάσματα του κ. Κούβελου ήταν σε δολάρια και όχι σε ευρώ που μας σπάσει τα τύμπανα τόσες μέρες…
Άρα κάποιοι προσπαθούν να καλύψουν το πραγματικό όνομα του βουλευτή τους ενός εκατ. ευρώ και τα φορτώνουν τάχα σε έναν επιχειρηματία που εύκολα μπορεί να τα δικαιολογήσει.
Και άντε να τη «φάμε» τη φάβα που δεν την τρώμε, με τους υπόλοιπους 40 που αναφέρθηκε το υπουργείο Οικονομικών πότε θα ασχοληθούμε. Πότε θα μάθουμε τα ονόματά τους. Μάλιστα νέα δημοσιεύματα και αναρτήσεις μιλούν για άλλους τρεις εν ενεργεία βουλευτές που έχουν μεταφέρει στο εξωτερικό εμβάσματα ύψους άνω των 100.000 ευρώ μέσα στο 2011.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό, κι ας προσπαθούν κάποια μέσα να το μειώσουν. Είναι σοβαρό γιατί είναι θέμα κατά βάση ηθικής και πλέον μόνο σε αυτό θα πρέπει να βασιστεί η ψήφος των Ελλήνων όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών. Ο λαός δεν πρέπει να βάλει κανέναν από αυτούς που ψηφίζουν για περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, που οδήγησαν αυτή τη χώρα στη χρεωκοπία και την ίδια ώρα απομακρύνουν τα κεφάλαια τους για να τα σιγουρέψουν. Μια φορά έκαναν το λάθος οι παππούδες και οι πατεράδες μας μετά τη γερμανική κατοχή και έδωσαν αξιώματα και εξουσία στους συνεργάτες των γερμανών και στους μαυραγορίτες που ήπιαν το αίμα των συμπατριωτών τους και πλούτισαν με το θάνατο χιλιάδων Ελλήνων.
Στη δεύτερη γερμανική κατοχή ας μη κάνουμε το ίδιο λάθος και δώσουμε και πάλι την εξουσία στους νέους μαυραγορίτες που πλούτισαν σε βάρος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου