3.2.12

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ


Πολλά μα πολλά συγχαρητήρια, στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ για το υπερσύγχρονο γυμναστήριο! Ήταν το μόνο που μας έλειπε αυτή την ώρα. Μπορεί δουλειά να μην έχουν πολλοί από εμάς, μπορεί να μας έκοψαν τα φάρμακα, μπορεί να μας έκοψαν τις εξετάσεις, μπορεί να μας πετσόκοψαν τα επιδόματα όπως του παιδικού σταθμού, μπορεί να μην έχουμε να φάμε, ή να αγοράσουμε γάλα για τα παιδιά μας, αλλά το γυμναστήριο – γυμναστήριο. Τη γυμναστική μας τη χρειαζόμαστε! Και προσέξτε όχι ότι κι ότι. Υπερσύγχρονο γυμναστήριο που για να συντηρηθεί χρειάζεται συνδρομή 25 ευρώ το μήνα. Τώρα που θα βρούμε τα 25 ευρώ το μήνα είναι μια άλλη υπόθεση... Τέτοια μυαλά πράγματι σπανίζουν στην αγορά! Σου λένε γιατί οι βουλευτές μας να έχουν χαμάμ στη Βουλή. Δεν δικαιούμαστε να έχουμε και μείς  εάνα γυμναστήριο στον ΕΔΟΕΑΠ. Να σηκωνόμαστε το πρωί από το σπίτι μας. Να φοράμε τη φόρμα μας και τα αθλητικά μας παπούτσια και να πεταγόμαστε καμιά 10αρια χιλιόμετρα να κάνουμε τη γυμναστική μας. Και μην πει κανείς που θα παρκάρουμε, με τι θα πάμε ι άλλα τέτοια αστεία. 10 χιλιομετράκια προθέρμανση και άλλα 10 χιλιομετράκια για χαλάρωση. Όλα βρε τα χουνε σκεφτεί εκεί στη διοίκηση. Τι πληρώνουμε θεέ μου!
Λες και δεν μπορούσαμε να πάμε σε κάποιο συνοικιακό γυμναστήριο! Α, και σε όποιο γυμναστήριο να πηγαίναμε πάνω από 10 ευρώ το μήνα δεν θα πληρώναμε. Βέβαια θα μου πείτε εδώ θα σε προπονεί η γυμνάστρια της Δεβετζή. Μια και δεν μπορούμε πολλοί από εμάς να βρούμε δουλειά ας προπονηθούμε για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. Ένα όργανο μόνο ξέχασαν να συμπεριλάβουν στο σύγχρονο γυμναστήριο. Είναι το παλιότερο όλων αλλά το πιο χρήσιμο. ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!
Ήθελα να ξερα ποιοι είναι όλοι αυτοί που έβγαλαν αυτή τη διοίκηση και μάλιστα την επανεξέλεξαν. Πρέπει να είναι όλοι αυτοί που ονειρευόντουσαν ένα γυμναστήριο! Είναι όλοι αυτοί που ψήφιζαν 20 και πλέον χρόνια τώρα ΠΑΣΟΚ –ΝΔ και τούμπαλιν. Είναι όλοι αυτοί που  οδήγησαν την Ελλάδα σε αυτό το χάλι. Είναι όλοι αυτοί που έδωσαν το δικαίωμα στον απλό Έλληνα δίπλα από τη λέξη δημοσιογράφοι, να προσθέτει αλήτες, ρουφιάνοι! Είμαστε όλοι εμείς που επιτρέπουμε σε όλους αυτούς να μας κοροϊδεύουν και να εμπαίζουν με τη νοημοσύνη μας. Τέτοιοι είμαστε, τέτοιους αξίζουμε, τέτοιους έχουμε! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου