28.2.12

ΑΠΟ ΘΥΤΕΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ!


Καθημερινά γίνομαι… μάρτυρας περιστατικών κοινωνικού ρατσισμού που τυγχάνουν Έλληνες της ομογένειας ή Έλληνες μετανάστες της δικής μας γενιάς, αλλά ακόμη και Έλληνες που πήγαν σε άλλες χώρες για τουρισμό (ναι, υπάρχουν ακόμη τέτοιοι) ή για δουλειές.
Πιο πρόσφατη μου έρχεται στο μυαλό η επιστολή του έλληνα φοιτητή σε γαλλικό περιοδικό, που έφυγε από την Ελλάδα που «έτρωγε τα παιδιά της» για να πάει στην πολιτισμένη, φίλη και σύμμαχο Γαλλία, για να εργαστεί και να τελειώσει τις σπουδές του.
Και οι φίλοι μας οι δημοκράτες Γάλλοι δεν του έδωσαν όχι σπίτι για να μείνει, ούτε θέση νυχτοφύλακα για να εργαστεί. Και του απάντησαν οι ανθρωπιστές Γάλλοι ότι η χώρα του δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.
Θέλετε άλλο περιστατικό, σε αποστολή εθνικής ομάδας της Ελλάδας που συμμετείχε σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ατομικού αθλήματος, της έκαναν έξωση από το ξενοδοχείο ενώ είχε κλείσει κανονικά τα δωμάτια και τα είχε προπληρώσει, επειδή η αποστολή άλλης χώρας, σύμμαχος κι αυτή, έδωσε κατιτίς παραπάνω και πέταξαν έξω τους ρεζίληδες, απατεώνες και φτωχομπινέδες Έλληνες!
Δεν σας φτάνει αυτό. Γκρουπ Ελλήνων που συμμετείχε σε συνέδριο στην Πράγα, δέχθηκε φραστική επίθεση από σύνεδρους των άλλων χωρών, γιατί ενώ στην Ελλάδα πεινούν, αυτοί πήγαν για… τουρισμό!
Ακούστε κι αυτό. Έλληνες μετανάστες δεύτερης γενιάς στη Γερμανία, δέχονται ενοχλήσεις και φραστικές επιθέσεις από τους «σωτήρες» μας τους Γερμανούς γιατί τάχα στην Ελλάδα τρώμε τα δικά τους λεφτά! Μάλιστα τον τελευταίο καιρό οι επιθέσεις ξεπερνούν τα όρια και πολλοί φοβούνται να κυκλοφορήσουν κι εκτός των ελληνικών παροικιών!
Και ένα τελευταίο. Έλληνας αθλητής με πολλές συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις δέχεται τηλέφωνα από φίλους τους συναθλητές άλλων χωρών, που τον ρωτούν αν ο ίδιος είναι καλά και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον πόλεμο στην Ελλάδα!
Κι αυτά είναι ίσως από τα πιο πρόσφατα που άκουσα κι έμαθα! Ένας ολόκληρος μηχανισμός έχει στηθεί ώστε να βρεθούν οι Έλληνες στη γωνία και στη θέση του κατηγορούμενου. Όλοι οι Έλληνες όχι ένας, ούτε οι πραγματικά υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης που βιώνουμε!
Ένας ολόκληρος μηχανισμός προπαγάνδας και ανθελληνισμού έχει στηθεί σε πολλές χώρες με σκοπό να εξαπατήσουν τους δικούς τους λαούς ότι για την κατάντια, τα αντεργατικά μέτρα, τη λιτότητα που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις τους, ευθύνονται και πάλι οι Έλληνες.
Ένας ολόκληρος μηχανισμός τρομοκρατίας έχει στηθεί που τους προειδοποιεί ότι προσέξτε μην συμπεριφέρεστε σαν τους Έλληνες γιατί θα καταντήσετε σαν και αυτούς.
Τέλος καλά να πάθουμε, κι άλλα να μας κάνουν γιατί και εμείς στους μετανάστες που μας φόρτωσαν οι ίδιοι «σύμμαχοι» τους φερθήκαμε με τον ίδιο απαξιωτικό τρόπο που φέρθηκαν οι Γάλλοι στο δικό μας φοιτητή. Λες και αυτοί δεν αναζητούσαν μια καλύτερη τύχη και ζωή από αυτή που είχαν στις πατρίδες τους. Λες και σε αυτούς άρεσε που κατέληξαν στην Ελλάδα. Και αντί να ξεσπάσουμε την οργή τους σε αυτούς που συνέβαλαν για να έρθουν όλοι αυτοί οι μετανάστες στην Ελλάδα, ετοιμαζόμαστε να τους κάνουμε και πρωθυπουργούς.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου