19.8.12

ΒΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΩΝ 35.999.900.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Δηλαδή πόσο έκλεψε το δημόσιο ο μαγαζάτορας στην Ύδρα. 1000 ευρώ. Όλο το χρόνο να έκλεβε από τόσο, που είναι φύση αδύνατον να έχει τόση δουλειά, θα έπιανε τις 400.000 και άλλοι 1000 να είναι σαν και αυτόν μας κάνουν 4.000.000!
Όλα τα άλλα ρε καραγκιοζάκια της πολιτικής και της κατευθυνόμενης ενημέρωσης που λείπουν μέχρι τα 360 δισ. του χρέους ποιος τα πήρε, ποιος ευθύνεται για αυτά;
Σαν άλλοι Πάγκαλοι πέσατε σε έναν ανθρωπάκο να του ρίξετε το φταίξιμο για το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας.
Μυρμηγκάκι φοροδιαφυγής είναι ο άνθρωπος μπροστά στα μαμούθ που τόσα χρόνια λυμαίνονται την οικονομία της χώρας μας. Και τους ξέρετε όλοι εσείς ποιοι είναι οι πραγματικοί κλέφτες, γιατί μαζί τους συνομιλείτε, κάνετε συναλλαγές, τρώτε, πίνετε και γελάτε σε βάρος ενός λαού που προσπαθεί μάταια να βγάλει τα προς το ζην.
Η Λερναία Ύδρα της φοροδιαφυγής έχει την ουρά της στην ταβέρνα της Ύδρας και τα κεφάλια στην αγκαλιά του πολιτικού συστήματος και τις offshore, έγραψε στο twitter o Βαξεβάνης και μέσα σε15 λέξεις είπε πως έχει η όλη κατάσταση. Τα δικά σας μυαλά που κυβερνάτε αυτόν τον τόπο γιατί δεν πράττετε λοιπόν τα δέοντα. Να κόψετε πρώτα τις κεφαλές και η ουρά θα «πεθάνει» μόνη της. Μήπως γιατί μέσα σε αυτές τις κεφαλές βρίσκεστε και εσεις.
Κανείς δεν συμφωνεί με την πράξη του μαγαζάτορα να μην κόβει αποδείξεις, ούτε και με τον αποκλεισμό του Αστυνομικού Τμήματος από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Δεν είναι πράξη αντίστασης ή αντίδρασης. Είναι πράξη αγανάκτησης, ενός σάπιου συστήματος, ενός υπερβατισμού των κρατικών οργάνων να συλλάβουν τον «μεγαλοφοροδιαφυγά» εστιάτορα να τηρήσουν και την τελευταία λέξη του νόμου, όταν σε ανάλογες περιπτώσεις μεγαλοεπιχειρηματίες και εργοστασιάρχες μόνο που δεν τους αρχίζουν στις καρπαζιές, μόλις ακούσουν για αυτόφορο.
«Τη στιγμή που υπάρχουν πολίτες οι οποίοι υφίστανται τις βαρύτατες συνέπειες της κρίσης και των δράσεων που απαιτούνται για να εξυγιάνει η Ελλάδα την οικονομία της και να ανακτήσει την αξιοπιστία της, θα πρέπει όλοι, όποιοι και αν είναι αυτοί, να αναλάβουν το ηθικό και πρακτικό μερίδιο που τους αναλογεί και να μη στέκονται εμπόδιο στην εφαρμογή των νόμων και στην επιτυχία της χώρας». Τάδε έφη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Κεδίκογλου για τα συμβάντα στην Ύδρα. Μπράβο αφού βρήκατε και συλλάβατε αυτόν που «έκλεβε» τα 400.000 ευρώ βρείτε τώρα και τους υπόλοιπους κλέφτες των 359.999.600.000 δισ. να σώσουμε την Ελλάδα. Βρε ΟΥΣΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου