8.2.14

ΓΙΑ ΟΛΑ (ΔΕΝ) ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Κυκλοφορεί εσχάτως μία φωτογραφία στο internet όπου δείχνει το στρατόπεδο συγκεντρώσεως των αλλοδαπών με τα κοντέινερ και δίπλα το γήπεδο στην Κεφαλονιά με τις στρατιωτικές σκηνές με τη λεζάντα: «Έλληνες σεισμόπληκτοι σε στρατιωτικές σκηνές και οι μετανάστες σε κοντέινερ με κλιματισμό!».
Με αφορμή αυτή τη φωτό έχει αρχίσει πάλι μια κόντρα στη μέση της οποίας βρίσκονται πάλι ποιοι άλλοι οι μετανάστες ή οι λάθρομετανάστες (αν και λαθραίοι δεν μπορεί ποτέ να υπάρχουν άνθρωποι).
Πως είναι δυνατόν οι μετανάστες να φταίνε για όλα τα κακά της μοίρας μας ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω! Δηλαδή ότι οι μετανάστες ζουν έγκλειστοι σε ένα στρατόπεδο μέσα σε κοντέινερ, χωρίς να ξέρουμε τον αριθμό των ατόμων που μένουν μέσα σε αυτά, ευθύνονται που οι σεισμόπληκτοι της Κεφαλονιάς μένουν σε στρατιωτικές σκηνές!
Ας αφήσουμε ήσυχους τους άμοιρους ανθρώπους στον πόνο τους, ή μετανάστες είναι αυτοί ή σεισμόπληκτοι και ας στρέψουμε όλοι μαζί τη δυσφορία μας ή καλύτερα την οργή μας σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για όλα τα κακά της μοίρας μας. Για την ανεξέλεγκτη είσοδο των μεταναστών στη χώρα, για την έλλειψη οργάνωσης και προώθησης των μεταναστών στον προορισμό τους, για την αδυναμία επαναπατρισμού τους, για την αδυναμία άμεσης αντιμετώπισης μιας κρίσης από φυσική καταστροφή, από αδυναμία συντονισμού του κρατικού φορέα κ.α.
Και ξέρουμε όλοι καλά ότι για όλα αυτά δεν ευθύνονται οι μετανάστες, που έφυγαν κακή κακώς και κυνηγημένοι από τον τόπο τους όχι για να πάνε διακοπές ή για τουρισμό, αλλά για να μπορέσουν αν επιβιώσουν, αλλά εμείς οι ίδιοι που κάθε φορά που ψηφίζουμε εμπιστευόμαστε τις τύχες μας σε αυτούς που κατέστρεψαν αυτόν τον τόπο, που έπιναν και πίνουν το αίμα του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου