23.1.14

Η ΜΙΚΡΗ (ΜΑΣ) ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ...


Μεγάλη ημέρα σήμερα! Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην μεγάλη παρέα των ΜΑΧΗΤΩΝ. Συγκεκριμένα μια μικρή μαχητοπούλα! Μια πριγκίπισσα…

Μόλις άνοιξε τα ματάκια της, άλλο ένα θαύμα της ζωής πραγματοποιήθηκε!
Το κλάμα της είναι ίσως το πιο χαρούμενο από όλα αυτά που θα ακολουθήσουν σε αυτόν τον κόσμο. Σαν μικρό παράπονο για το μακρύ ταξίδι που θα ακολουθήσει, που μακάρι να είναι όμορφο, ξεκούραστο και ευτυχισμένο!

Αν και πάνω από το κεφαλάκι της σαν προειδοποιητικός φάρος αναβοσβήνει ένα νούμερο 30.000 ευρώ. Αυτά χρωστούν τα ελληνόπουλα που γεννιούνται σήμερα. Αυτό είναι η πρώτη κληρονομιά που παίρνουν! Ένα χρέος που εμείς το δημιουργήσαμε…

Αλλά σήμερα είναι μέρα χαράς. Είναι μέρα αισιοδοξίας γιατί ένας νέος άνθρωπος γεννήθηκε. Και ο νέος φέρνει την ανανέωση, τις νέες ιδέες, το όραμα!

Μακάρι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν σήμερα να αποτελέσουν τη γενιά της αντίστασης, της αποποίησης της κληρονομιάς του χρέους, της ακύρωσης του μνημονίου! Γιατί γελιόμαστε όσοι πιστεύουμε ότι θα έχουμε βγει από τον μεσαίωνα της Ε.Ε. μέχρι τα σημερινά παιδιά να ενηλικιωθούν!

Και σε αυτά ελπίζουμε…

Όμως σήμερα είναι μέρα χαράς και δακρύων! Σήμερα δεν υπάρχουν μνημόνια για την μαμά και τον μπαμπά της μικρής. Δεν υπάρχουν χρέη οικονομικά. Υπάρχουν χρέη, ηθικά εξασφάλισης της οικογενειακής θαλπωρής, γιατί μόνο αυτή μπορεί να μας βγάλει έξω στο φως!

Το μικρό πλασματάκι που σήμερα άνοιξε τα ματάκια του σκόρπισε (όπως λέει και ο φίλος μας ο Αντώνης) ένα μικρό συννεφάκι νεραϊδόσκονης που μας άγγιξε όλους στην καρδιά και μας έκανε πιο όμορφη την ημέρα!

ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΜΟΡΦΗ ΗΜΕΡΑ!

Περικλή, Δήμητρα, Αρετούλα να σας ζήσει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου