13.5.12

ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ;


Πάμε άλλη μία φορά να τα πούμε γιατί αυτό που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες είναι στυγνός εκβιασμός και τρομοκρατία του ελληνικού λαού, των ψηφοφόρων και όλων αυτών που δεν θέλουν πια το μνημόνιο.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αν συμπράξουν συγκεντρώνουν 168 βουλευτές και άρα μπορούν να σχηματίσουν αυτό που ονομάζουν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας!
Αφού δηλώνουν ότι μόνο με το δικό τους σχέδιο μπορεί να σωθεί η Ελλάδα γιατί χολοσκάνε που ο Τσίπρας δεν θέλει να συμμετέχει. Θέλουν να του δώσουν ένα μερίδιο στη σωτηρία, ή να τον κάνουν συνένοχο στο έγκλημα που πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο. Εσείς τι λέτε άραγε;
Γιατί δεν σχηματίζουν κυβέρνηση να σώσουν την Ελλάδα οι τρεις τους, να αφήσουν στην απ’ έξω τον Τσίπρα και στο τέλος να καρπωθούν τα όποια οφέλη.
Γιατί απλά με το δικό τους σχέδιο η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί, αλλά θα συρθεί στην χρεωκοπία, αφού πρώτα αρπάξουν όσα ελάχιστα έχουν απομείνει.
Και θέλουν τον Τσίπρα να συμμετέχει στο έγκλημα, ώστε την επόμενη μέρα της χρεωκοπίας να μην έχει αυτός το πάνω χέρι.
Εν ολίγοις κανείς τους δε νοιάζεται για τη σωτηρία της χώρας, παρά μόνο για την επομένη μέρα της χρεωκοπίας όπου θα πρέπει να αναλάβει μία κυβέρνηση την ανοικοδόμηση της χώρας.
Και θέλουν όλοι να ξεκινήσουν από την ίδια βάση!
Τσάμπα μάγκες λοιπόν και αδίκως κατηγορούν τον Τσίπρα για κομματικά συμφέροντα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που τα σκέπτονται.
Τώρα θα μου πείτε αν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να σώσουν την Ελλάδα με το δικό τους σχέδιο. Αυτό για το οποίο μιλούν όλοι στις αντίπαλες παρατάξεις είναι ότι η Ευρώπη τρέμει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να τον ελέγξει. Και όλα αυτά περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, χωρίς να «ματώσει» η Ευρώπη είναι εκφοβισμοί.
Το κλίμα στην Ευρώπη έχει αλλάξει ή καλύτερα αλλάζει. Αν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι… εκμεταλλευτές και όχι σύμμαχοι, «παραδοθούν αμαχητί» τότε θα ξεσηκωθούν Ισπανία, Ιταλία και άλλοι φτωχοί σαν και μας συγγενείς.
Το μέτωπο κατά της λιτότητας μεγαλώνει και η Ελλάδα μόνο έτσι μπορεί να σωθεί. Έτσι όπως έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν μπορέσουν να ενωθούν οι Αριστερές Δυνάμεις της Ελλάδας να επιχειρηθεί να ενωθούν οι Αριστερές Δυνάμεις της Ευρώπης. Και αυτές φαίνεται να ξεσηκώνονται.
Είναι σίγουρο πως έχουμε πόλεμο! Ας πάμε λοιπόν σε αυτόν με σκοπό να αντισταθούμε και όχι σαν Αρτέμης Μάτσας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου