23.5.12

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!


Η προπαγάνδα που πέφτει τις τελευταίες ημέρες δεν έχει τέλος. Κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα εξαπολύουν καθημερινά επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπερασπιστούν τα αφεντικά τους και τα συμφέροντά τους. Υψώνουν τους τόνους γα το "Ολαντρέου" που είπε ο Τσίπρας και κάνουν σα να μην άκουσαν τη δήλωση του Μπένυ για τις πιέσεις επιχειρηματιών στην Τρόικα για κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, τη μείωση των μισθών κλπ. 
Τέτοιες κωλοτούμπες δεν έχω ξαναδεί. Δηλαδή για τις μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, για τους 1,5 εκατ. ανέργους, για τα χαράτσια και γω δεν ξέρω τι άλλο ποιος ευθύνεται. Δεν ευθύνονται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Αυτοί δεν είναι που υπέγραψαν το μνημόνιο1 και 2. 
Ρε μπούληδες εσείς οι ίδιοι δεν κατεβάσατε τα βρακιά σας. Τώρα ξεβράκωτοι τι ζητάτε, να βοηθήσουμε να τα ξανανεβάσετε!
Αν η Ευρώπη το σκέφτεται να αλλάξει πολιτική απέναντι στη Ελλάδα για ποιο λόγο θα την αλλάξει. Για τα ωραία μάτια του Αντώνη και του Ευάγγελου, ή για το μηνύμα που έστειλε ο λαός στις εκλογές!
Για τον ραγιαδιασμό που υπέδειξε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ δυόμισι χρόνια τώρα, ή για τον καταγγελτικό λόγο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς!
Τρομοκρατείτε τον κόσμο, ότι θα πτωχεύσει η Ελλάδα, λες και τώρα δε συμβαίνει. Για πείτε το στους φαρμακοποιούς που έχουν να δουν λεφτά μήνες τώρα. Και όχι μόνο δεν τους δίνετε τα λεφτά τους, τους ρίχνετε και στον Τειρεσία. Που τα ‘χετε δει αυτά, τι είναι τα φαρμακεία; Φιλανθρωπικά ιδρύματα!
Άκουσα και το πρωί στο ραδιόφωνο δημοσιογράφο που έλεγε ότι οι ξένοι σύμμαχοί μας είναι αυτοί που πάντα σε παρόμοιες καταστάσεις ήταν που μας βοήθησαν να σταθούμε στα πόδια μας! Και ένα παράδειγμα που έφερε ήταν ο εμφύλιος πόλεμος μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Λες και δεν μας οδήγησαν αυτοί οι ίδιοι οι σύμμαχοι στον εμφύλιο και αφού κατάστρεψαν πόλεις και  χωριά και εξόντωσαν τον μισό πληθυσμό μετά μας έδωσαν ψίχουλα ως συσσίτια για να μην πεθάνουμε κι οι υπόλοιποι. Τόσο ανθρωπιστές. Οι Σέρβοι δηλαδή και οι Ιρακινοί θα πρέπει να δοξάζουν τους αμερικανούς που αφού τους έκαψαν τις χώρες τους μετά τους βοήθησαν να τις ανοικοδομήσουν!
Πήρατε και μια γεύση από την Πάτρα τι σημαίνει Χρυσή Αυγή! Αντικαθιστούν τους πάντες και τα πάντα. Κράτος, Πολιτεία, αστυνομία! Οι εικόνες να ξυλοφορτώνουν τον μοτοσυκλετιστή της Αστυνομίας αρκεί για να καταλάβουμε τι θα ζήσουμε στο μέλλον.
Και μετά από όλα αυτά άρχισε και η προπαγάνδα για επεισόδια που δημιούργησαν ακροαριστεροί κατά του Πλεύρη. Την προπαγάνδα την αντιλαμβάνεσαι και μόνο από τα δήθεν λόγια των ακροαριστερών ότι τώρα που ήρθαμε στην εξουσία θα δείτε τι θα πάθετε!
Εκτός από άθλιος πολιτικός είναι και άθλιος προπαγανδιστής, καθώς θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι ακροαριστεροί το λιγότερο σιχαίνονται τη λέξη εξουσία!

18.5.12

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Όταν λέμε όλα, εννοούμε για όλα φταίει ο Τσίπρας. Πρώτη φορά οι Έλληνες πολιτικοί βαδίζουν ενωμένοι εναντίον του Τσίπρα. Συνήθως όπως η Ιστορία μας έχει δείξει οι Έλληνες ενώνονταν απέναντι στον εχθρό.
Σήμερα ο εχθρός της Ελλάδας έχει ένα όνομα: Τσίπρας!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε… Ο λαός καταλαβαίνει ότι όταν ένας άνθρωπος σφυροκοπείται από το πρωί - μέχρι το βράδυ μάλλον αδικείται! Και επειδή οι Έλληνες έχουν νιώσει πάμπολλες φορές την αδικία στο πετσί τους, πάντα ήταν, είναι και θα είναι με τον αδικημένο, τον ασθενέστερο!
Δεν έχω καταλάβει όλοι τους βγαίνουν στα ΜΜΕ να μιλήσουν και στα 30’ της ομιλίας του τα 25’ τα αφιερώνουν να κατατροπώσουν τον Τσίπρα!
Εντάξει λοιπόν ο Τσίπρας είναι… φάουλ και εσείς οι σωστοί! Τόσο σωστοί βέβαια που ο πολιτικός σας λόγος, τα επιχειρήματά σας και το πρόγραμμα σας εξαντλείται μόλις μέσα σε 5’.
Και λέω εγώ ο αμετανόητος. Βάστα ρε, δεν έχεις τι άλλο να πεις για να υποστηρίξεις το έργο σου, ή άμα θα πεις και τα υπόλοιπα κινδυνεύουμε με λαϊκές εξεγέρσεις.
Και επιτέλους σταματήστε να κινδυνολογείτε με άτακτες χρεοκοπίες και άλλες τέτοιες αηδίες! Δεν περνάνε! Εδώ κάθε μέρα που δεν βγάζουμε κυβέρνηση και το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης πέφτει 2 και 3 μονάδες.
Αν χρεοκοπήσει η Ελλάδα με πόσα κραχ κινδυνεύει η παγκόσμια αγορά!
Μην μασάτε λοιπόν, για μισθούς, συντάξεις, καταθέσεις κ.λπ.
Είναι ακριβό το τομάρι μας για να το… πουλήσουν! Θυμηθείτε το!
Α! ναι και περί των επιθέσεων κοιτάξτε ποιοι μιλούν:
Η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίον κατηγόρησε ανοιχτά τόσο για καταστροφολογία και δημαγωγική πολιτική, όσο και για υποκίνηση των κινητοποιήσεων στα πανεπιστήμια, ενάντια στον νέο Νόμο Πλαίσιο. (news247.gr)
- Ναι κ. Διαμαντοπούλου μου και ο Αλέξης φταίει που τα παιδιά έμειναν μισή χρονιά χωρίς βιβλία. Μήπως να πει μια συγγνώμη και αυτός να καθαρίσει!
Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, καταλογίζοντας στο κόμμα της Αριστεράς αλαζονεία και σύγχυση. Αναφερόμενος στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι "είναι ομοσπονδία από συνιστώσες αριστερών ομάδων που ξεκινάνε από τη νεκρανάσταση του σφυροδρέπανου και φτάνουν μέχρι την αναρχία". (news247.gr)
- Ενώ η ΝΔ κ. Σαμαρά μου μοιάζει με την πολυκατοικία του ΜEGA κάθε διαμέρισμα και καημός, κάθε όροφος και δάκρυ από τα γέλια. Για τέτοια κωμωδία μιλάμε! Πέστε μας σε ποια κωλοτούμπα βρίσκεστε πλέον!
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό. Αν εφαρμοστούν αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας - τα ασυνάρτητα και αυθαίρετα - πάμε σε οικονομική καταστροφή που θα μας πάει 30-40 χρόνια πίσω", ανέφερε χαρακτηριστικά. (news247.gr)
-Ενώ οι δικές σας πολιτικές κυρ-Θόδωρα, μας πήγαν χρόοοονια μπροστά! Δεν σε χωράει κι ο καθρέφτης να κοιταχθείς!

17.5.12

ΤΙΝΑΧΤΕ ΤΟ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ!

Βρέθηκα σήμερα σε μία εκδήλωση, νωρίς το απόγευμα που οι περισσότεροι κοιτούσαν τα ρολόγια τους και βιαζόντουσαν να τελειώσουν για να προλάβουν να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού! 

Έβλεπα στα μάτια τους μια λάμψη, που είχα χρόνια να τη δω! Να παρακολουθήσουν τον πρώτο ενδιαφέρον αγώνα ενός ανιαρού κατά τ’ άλλα πρωταθλήματος που εκτός από μερικές εκατοντάδες «πυροβολημένους», ουδείς άλλος ασχολείται. Βέβαια το ενδιαφέρον  δεν οφειλόταν στο ότι θα έπαιζαν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Βαρετό έχει καταντήσει κι αυτό. Οφειλόταν στο ότι ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα αντιμετώπιζε τον περσινό Πρωταθλητή Ευρώπης. Αυτό ήταν που τους έκανε κλικ.
Και όμως αυτή η τόση όμορφη προσμονή κατέληξε σε μια πλήρη απογοήτευση, γιατί για άλλη μια φορά αυτοί όλοι που αναγάγει το καφριλίκι σε τρόπο ζωής επέβαλαν  δικό τους θέλω!
Και τώρα ζούμε πάλι το κυνήγι των μαγισσών! Φταίνε οι Ολυμπιακοί, όχι πρόπερσι οι Παναθηναϊκοί, όχι φταίει η Αστυνομία, όχι φταίει η Πολιτεία κ.ο.κ.
Ως πότε τέλος πάντων θα κλείνουμε τα μάτια και θα αφήνουμε τους κάφρους και από τις δύο πλευρές, τα αφεντικά τους και όσους υπηρετούν το καφριλίκι να μας εξουσιάζουν!
Στην πολιτική έγινε μια μικρή «επανάσταση» στις 6 Μαϊου. Εδώ που στην ουσία δεν έχουμε να κερδίζουμε και τίποτα, γιατί δεν κάνουμε μια ολοκληρωμένη «επανάσταση». Ας το διαλύσουμε, επιτέλους, αφού έτσι δεν βγάζει πουθενά!
Αφού τα σωματεία δεν βάζουν μυαλό, ας το διαλύσουμε! Όχι μόνο να μην ξαναπαίξουμε στην Ευρώπη, να μην ξαναγίνει Α1, ή να υποβιβαστούν και οι δύο!
Φαίνεται χοντρό ε! Και κάποιοι «υπάλληλοι» γελάνε ε! Έτσι γελούσαν και κάποιοι άλλοι, κατεστημένο ντε, όταν άκουγαν για τον Τσίπρα! Τώρα τους λούζει κρύος ιδρώτας όμως!
Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή σαν Ελλάδα και σαν Έλληνες ας την κάνουμε παντού! Και στον αθλητισμό, για να μπορώ να δω με το φίλο μου που είναι Ολυμπιακός ξανά έναν αγώνα μαζί όπως πριν το Τελ Αβίβ.
Ας τινάξουμε από πάνω μας το καφριλίκι που μας επέβαλαν αυτοί οι μαφιόζοι που κάνουν κουμάντο πλέον στον αθλητισμό, βάζοντας εμάς να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας και αυτοί αγκαλιάζονται μεταξύ τους για να στηριχθούν από τα ξεκαρδιστικά γέλια που κάνουν βλέποντας εμάς τους μαλάκες!

ΥΓ. Και ναι ρε, χάρηκα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πόλη! Και δεν ντρέπομαι ρε ζώον! Η μάνα σου και ο πατέρας σου να ντρέπονται που σε κατάντησαν έτσι! ΟΥΣΤ!

13.5.12

ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ;


Πάμε άλλη μία φορά να τα πούμε γιατί αυτό που επιχειρείται τις τελευταίες μέρες είναι στυγνός εκβιασμός και τρομοκρατία του ελληνικού λαού, των ψηφοφόρων και όλων αυτών που δεν θέλουν πια το μνημόνιο.
ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αν συμπράξουν συγκεντρώνουν 168 βουλευτές και άρα μπορούν να σχηματίσουν αυτό που ονομάζουν Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας!
Αφού δηλώνουν ότι μόνο με το δικό τους σχέδιο μπορεί να σωθεί η Ελλάδα γιατί χολοσκάνε που ο Τσίπρας δεν θέλει να συμμετέχει. Θέλουν να του δώσουν ένα μερίδιο στη σωτηρία, ή να τον κάνουν συνένοχο στο έγκλημα που πρόκειται να συμβεί τον Ιούνιο. Εσείς τι λέτε άραγε;
Γιατί δεν σχηματίζουν κυβέρνηση να σώσουν την Ελλάδα οι τρεις τους, να αφήσουν στην απ’ έξω τον Τσίπρα και στο τέλος να καρπωθούν τα όποια οφέλη.
Γιατί απλά με το δικό τους σχέδιο η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί, αλλά θα συρθεί στην χρεωκοπία, αφού πρώτα αρπάξουν όσα ελάχιστα έχουν απομείνει.
Και θέλουν τον Τσίπρα να συμμετέχει στο έγκλημα, ώστε την επόμενη μέρα της χρεωκοπίας να μην έχει αυτός το πάνω χέρι.
Εν ολίγοις κανείς τους δε νοιάζεται για τη σωτηρία της χώρας, παρά μόνο για την επομένη μέρα της χρεωκοπίας όπου θα πρέπει να αναλάβει μία κυβέρνηση την ανοικοδόμηση της χώρας.
Και θέλουν όλοι να ξεκινήσουν από την ίδια βάση!
Τσάμπα μάγκες λοιπόν και αδίκως κατηγορούν τον Τσίπρα για κομματικά συμφέροντα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που τα σκέπτονται.
Τώρα θα μου πείτε αν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να σώσουν την Ελλάδα με το δικό τους σχέδιο. Αυτό για το οποίο μιλούν όλοι στις αντίπαλες παρατάξεις είναι ότι η Ευρώπη τρέμει τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν μπορεί να τον ελέγξει. Και όλα αυτά περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, χωρίς να «ματώσει» η Ευρώπη είναι εκφοβισμοί.
Το κλίμα στην Ευρώπη έχει αλλάξει ή καλύτερα αλλάζει. Αν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι… εκμεταλλευτές και όχι σύμμαχοι, «παραδοθούν αμαχητί» τότε θα ξεσηκωθούν Ισπανία, Ιταλία και άλλοι φτωχοί σαν και μας συγγενείς.
Το μέτωπο κατά της λιτότητας μεγαλώνει και η Ελλάδα μόνο έτσι μπορεί να σωθεί. Έτσι όπως έλεγε προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν μπορέσουν να ενωθούν οι Αριστερές Δυνάμεις της Ελλάδας να επιχειρηθεί να ενωθούν οι Αριστερές Δυνάμεις της Ευρώπης. Και αυτές φαίνεται να ξεσηκώνονται.
Είναι σίγουρο πως έχουμε πόλεμο! Ας πάμε λοιπόν σε αυτόν με σκοπό να αντισταθούμε και όχι σαν Αρτέμης Μάτσας!

11.5.12

ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ


Πιστεύετε όλα αυτά τα παραμύθια περί οικουμενικής κυβέρνησης που προσπαθούν κάποιοι να πλασάρουν στον κόσμο για να θολώσουν τα νερά.
Το μόνο κόμμα που στάθηκε αμετακίνητο στις θέσεις του είναι το ΚΚΕ.  Όλοι οι υπόλοιποι αλλάζουν τις προγραμματικές θέσεις τους ώστε να έχουν μικρά ή μεγάλα οφέλη στις επόμενες εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν στην εξουσία και να αποκτήσουν ξανά ένα ποσοστό που θα αποκαθιστά ένα μέρος της χαμένης εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας τους! Υποστηρίζουν ότι δε θέλουν να πάνε σε νέες εκλογές, αλλά το μόνο που προσπαθούν  είναι να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για να τον εκθέσουν στα μάτια των ψηφοφόρων του, ώστε να προκαλέσουν πλήγμα στη νέα εκλογική αναμέτρηση.  
Ο ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πρότινος είχε μάθει σε ανταρτοπόλεμο, φάνηκε απροετοίμαστος για τακτικό πόλεμο και δείχνει να έχει λουφάξει για να προφυλαχθεί από τα πυρά. Μάλιστα όποιος «νεοσύλλεκτος» προσπάθησε να ξεμυτίσει την πλήρωσε ακριβά (βλέπε Στρατούλη).
Σε αυτόν τον τομέα η εμπειρία Βενιζέλου που τη νύχτα των εκλογών συγκάλεσε συμβούλιο στρατηγών αποδείχθηκε πιο σωστή. Βέβαια χωρίς τους βετεράνους που «αποστρατεύθηκαν», οι νέοι αποδεικνύονται απλώς νέοι και ωραίοι, άνευ ουσιαστικού λόγου!
Η ΔΗΜ.ΑΡ. προσπαθεί να βρει το προφίλ που της πάει περισσότερο. Το αριστερό αντιμνημονιακό, το ευρωπαϊκό καταγγελτικό, το κυβερνητικό; Δείχνει μπερδεμένη.
ΟΙ ΑΝ.ΕΛΛ. μάλλον νοιάζονται να πλήξουν περισσότερο την ανταγωνίστρια ΝΔ και λιγότερο ενδιαφέρονται για το Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό Μέτωπο που ίδρυσε από μόνος του ο Σαμαράς. Η Ντόρα αναζητείται και ο Μάνος θα εμφανιστεί πάλι στο παρά τρία!  
Και κάποιοι ψηφοφόροι  προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η Χρυσή Αυγή! Αριστεροί δεν είναι (γιατί κάποιοι μπερδεύτηκαν), ούτε αναρχικοί (μπερδεμένοι και αυτοί στέλνουν μηνύματα στον Παπαδάκη). Προσφάτως απαρνήθηκαν και τον χαρακτηρισμό των ναζιστών, των ακροδεξιών και δήλωσαν Έλληνες Εθνικιστές!
Αν και πολύ το μπέρδεμα ο λαός στην πλειοψηφία του δείχνει μεγαλύτερη ψυχραιμία στα νέα επιθετικά μηνύματα της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της παρέας τους και δηλώνουν έτοιμος για μια σκληρή παρτίδα πόκερ με μπλόφες που.. σκοτώνουν!  
Άλλωστε αυτός που παίζει τα ρέστα του συνήθως είναι πιο προσεκτικός και συγκεντρωμένος από αυτόν που οι μάρκες σχηματίζουν βουνό μπροστά του!
Ο Τσίπρας ξέρει ότι δεν πρέπει να συμετέχει σε μια οικουμενική κυβέρνηση, που έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης. Ξέρει ότι αν μείνει απ' έξω το κέρδος του σε ένα ή δύο χρόνια θα είναι ανυπολόγιστο και τότε θα μπορέσει να σχηματίσει μια αριστερή κυβέρνηση, πιο γνήσια και πιο έτοιμος ο ίδιος να κυβερνήσει τη χώρα μακριά από την κρίση! 

9.5.12

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ; ΕΛΕΟΣ!

Αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες ξεφεύγουν από κάθε μέτρο. Μιλούν περί ηθικής ποιοι; Αυτοί που τόσα χρόνια φέρθηκαν με τον πιο ανήθικο τρόπο στον ελληνικό λαό, δίνοντας τους ψεύτικες υποσχέσεις, εξαπατώντας τον λαό και τους συμμάχους τους, οδηγώντας ένα ολόκληρο έθνος στην απαξίωση και την εξαθλίωση! Για ποια ηθική μιλούν; Της μίζας και του ξεπλύματος! Και ποιον οι ίδιοι κατηγορούν για πολιτική ανηθικότητα. Αυτόν που τους ζήτησε εγγυητικές επιστολές που θα αναφέρουν ότι αποσύρουν τις δεσμεύσεις τους για την εφαρμογή του μνημονίου. 

Και γιατί κύριοι είναι ανήθικο! Από πότε χαρακτηρίζεται ανηθικότητα η έλλειψη εμπιστοσύνης στα όσα υποστηρίζεται! Κανείς πλέον δεν σας πιστεύει γιατί μετρούν περισσότερο τα έργα σας και όχι τα δήθεν λόγια μεταμέλειας.
Οι πρώτοι που δεν σας εμπιστεύθηκαν είναι οι ίδιοι οι Έλληνες, οι ίδιοι οι ψηφοφόροι. Μήπως τους χαρακτηρίζεται και αυτούς ανήθικους.
Όχι, χαρακτηρίζεται ανήθικο κάποιον που θέλετε να πράξει τα ίδια με σας, που θέλετε να γίνει όμοιος σας. Αυτός είναι ο ηθικός για σας! Ο όμοιος σας.
Ένα μεγάλο μέρος του λαού ψήφισε κάποιον ή κάποιους, γιατί ελπίζει να μην αποδειχθούν όμοιοί σας. Γιατί κι αυτοί οφείλουν να το αποδείξουν! Και αυτοί μάλιστα δεν θα έχουν περίοδο χάριτος. Αυτή τελείωσε. Για όλους μας!
Όσο λοιπόν κύριοι τέως και πρώην μεγαλοκυβερνήτες προσπαθείτε ακόμη με αθέμιτα μέσα να τρομοκρατείτε το λαό, ελπίζοντας ότι στο ραντεβού του Ιουνίου ο λαός μετανιωμένος θα επιστρέψει στις… σίγουρες αγκάλες σας, απλά πλανάσθαι πλάνην οικτράν. Ο λαός εκτός από κάποιους βολεμένους και με καμένα εγκεφαλικά κύτταρα, έχει μάτια και βλέπει, έχει κρίση και κρίνει.
Και οι βολεμένοι θα σας ξαναψηφίζουν, οι έχοντες καμένο εγκέφαλο όμως θα οδηγηθούν σε λάθος ψήφο, όπως έγινε και στις 6 Μαϊου, που καταφέρατε εσείς οι ίδιοι να αυξήσετε τα ποσοστά μιας ακραίας παράταξης. Γιατί πάλι εσείς τους οδηγήσατε εκεί. Με όλο αυτό το κλίμα ανασφάλειας και τρομοκρατίας που δημιουργήσατε περί αυξανόμενης εγκληματικότητας που δημιούργησαν οι μετανάστες. Και όχι ότι η αυξημένη εγκληματικότητα είναι το αποτέλεσμα των δικών σας ανεπαρκών μέτρων ασφαλείας.
Και τώρα απορείτε πως έφτασε η Ακροδεξία να πάρει τέτοια ποσοστά! Και τα βάζετε με το λαό, που οι πράξεις σας τους οδήγησαν εκεί.
Όταν αφήνετε να ανοιχτά και ανεξέλεγκτα τα σύνορα, να τα εκμεταλλεύονται οι έμποροι άμοιρων ψυχών. Όταν δεν δημιουργείτε τις προϋποθέσεις για μια ανθρώπινη υποδοχή και φιλοξενία εξαθλιωμένων ανθρώπων. Όταν τους «σπρώχνετε» στην παρανομία και στην εγκληματικότητα για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Όταν δεν τιμωρείτε όσους εκμεταλλεύονται τους μετανάστες για το εύκολο κέρδος, σε βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων, τι ακριβώς περιμένατε! Να σας εμπιστευθούν. Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ κερδίζετε δεν απαιτείτε. Άλλοι είναι αυτοί που την απαιτούν. Και για αυτούς δεν υπάρχει το «Σε παρακαλώ», για αυτούς υπάρχει το «Εγέρθητω».